Mijn naam is Hans Verstraaten, eigenaar van C.P.Z. Complete Postmortale Zorgdiensten te Eindhoven. Sinds 2006 werkzaam in de uitvaartbranche, de eerste 5 jaar als uitvaartverzorger bij de grootste uitvaartonderneming van Nederland.In 2010 ben ik begonnen aan de opleiding tot Thanatopracteur/Balsemer en in 2011 gediplomeerd en geregistreerd bij het N.I.T., het Nederlands Instituut voor Thanatopraxie.

Na 11 jaar werkzaam te zijn geweest als Thanatopracteur/Balsemer voor de grootste uitvaartondernemer, ben ik in 2023 als zelfstandig thanatopracteur gestart met mijn eigen bedrijf, Complete Postmortale Zorgdiensten.

Mijn voornaamste werkzaamheden zijn, het uitvoeren van Thanatopraxie behandelingen bij volwassenen als ook bij baby’s en stil geborenen, zowel op een huisadres, in een ziekenhuis mortuarium als ook in uitvaartcentra.

Daarnaast ben ik ook in te schakelen voor het compleet verzorgen, kleden en opbaren van overledenen, het uitvoeren van lichaamsdrainages, het toepassen van reconstructie bij verminkte overledenen, het toepassen van air-brush behandelingen, het verwijderen van gips, pacemaker, ICD, neurostimulator en/of medicatiepomp en alle andere voorkomende werkzaamheden.

Tevens geef ik workshops en trainingen voor overledenenverzorgers en uitvaartleiders/-verzorgers, hierbij betreft het alle facetten die bij het verzorgen van overledenen van toepassing zijn.


Afbeelding met Graphics, Lettertype, logo, grafische vormgeving

Automatisch gegenereerde beschrijving

Mobiel: 06 23 88 17 3

Mail: h_verstraaten@icloud.com Web: www.copozo.nl